Curs de Fotografie pentru copii și adolescenți.

Curs de Fotografie pentru copii și adolescenți

Demarăm înscrierile pentru unul din cele mai îndrăgite cursuri marca ART Academy – Curs de Artă fotografică.

Vom învăța cum să realizăm o fotografie reușită utilizând un aparat foto DSLR, compact sau chiar telefonul. În urma modulului, cursanții iși vor dezvolta creativitatea, imaginația și atenția la detalii, iar fotografia va deveni pentru ei un nou mijloc de comunicare sau poate o carieră profesională.

În cadrul cursurilor se vor familiariza cu aparatul foto și diferite obiective, vor studia lumina și importanța acesteia, încadrarea si compoziția în fotografia de studio si cea de peisaj. Fiecare noțiune teoretică va fi explicată și exersată, astfel încat cursanții vor înțelege principiile de baza ale fotografiei.


În numai doua luni de curs, vei trece de la istoria fotografiei și principiile de functionare ale aparatului de fotografiat, la studiul imaginii și al luminii, ajungând ca până la final sa poti realiza cu ușurintă poze profesionale fie ca este vorba despre fotografie de portret sau natura, fotografie de studio, fotografie de eveniment, fotografie de produs sau chiar fashion.

Cat dureaza?
Durata modului este de 2 luni (8 ședinte a 90 de minute) iar toți cursanții vor primi diplome de participare. Înscrierile pentru următoarea grupă se fac pana la data de 12 Septembrie 2022.

Costuri

Pretul unui astfel de modul este de 3000 ron. Include 8 ședințe a cate 90 de minute.

Pentru plata integrală beneficiezi de discount 50%-prețul modulului este de 1500 lei.
Înscrierile pentru următoarea grupă se fac până la data de 12 Septembrie 2022.

Profesor: Cristi Cîmpeanu.

Rezervă-ți locul acum la: email: cursuri@art-academy.ro

? 0720.511.522

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *