Cariere

 

Daca esti o persoana dinamica, cu studii universitare in domeniul Artelor, lucrul alaturi de copii te motiveaza si reusesti prin ceea ce faci sa transmiti pasiunea ta pentru arta, atunci poate tu esti viitorul nostru coleg in echipa ART Academy!

Ai posibilitatea de dezvoltare:
– Participare periodic la consursuri, gale, spectacole
– Colaborari cu alte institutii de cultura
– Se ofera un mediu de lucru placut, cu instrumente de cea mai buna calitate

Pornind de la pasiunea pentru muzică și artă în gerenal, am căutat să avem alături profesori foarte bine pregătiți, pasionați și cu rezultate uimitoare în lucrul cu copiii și împreună să formăm o echipă de profesioniști, tânără și ambițioasă. Dorim în acest fel să oferim cursuri de calitate, gândite la nivel individual sau restrâns, într-o locație deosebită, pe măsura rezultatelor noastre.
Cursurile noastre sunt concepute si dezvoltate pornind de la ideea de calitate si avand in centrul atentiei cursantul.
Am reusit sa dezvoltam o metoda de lucru interactiva, unica, speciala pentru copii, prin care ei isi pot insusi mult mai rapid cunostintele asimilate, intr-un mod placut.
Cursurile sunt gandite individual sau in grupuri foarte restranse tocmai pentru ca fiecare copil lucreaza in ritmul propriu. Ambianta deosebita, mediul curat, atmosfera adecvata, instrumentele de cea mai buna calitate, toate acestea caracterizeaza ART Academy.

Daca te intereseaza sa colaborezi cu noi, poti lasa cv-ul tau aici:   robert@art-academy.ro

 

 

cropped-sigla-buna.jpg