March 5, 2016

Despre noi


WMW_2151-2
Vă invit să privim puțin în trecut, la ideea ce a stat la baza întemeierii ART Academy.

Eu sunt Robert Marcaș fondatorul ART Academy, absolvent al studiilor de masterat si universitare în cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, Facultatea de Muzica, Cursuri de Măiestrie – Artă vocală în cadrul  Mozarteum University of Salzburg – Austria și al numeroaselor cursuri de  Bel-Canto alături de marea soprană Mariana Nicolesco, fiind și profesor de Canto clasic în cadrul Colegiului de Artă – Carmen Sylva Ploiești.

Am o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii, timp în care am obținut numeroase premii la cele mai importante concursuri naționale și internaționale de specialitate. Ceea ce ne diferențiază este că în tot acest timp am dezvoltat o metodă de lucru specială pentru copii, prin care ei iși pot insuși mult mai rapid cunoștințele asimilate, intr-un mod plăcut.

Lucrez cu copii care studiază pianul si canto la nivel de performantă dar am ca elevi și copii care de abia invață să cânte din pasiune și pentru cultura lor muzicală. Îmi face o deosebită plăcere să îi am ca elevi și pe unii și pe ceilalti.

Pornind de la pasiunea mea pentru muzică și artă în gerenal, am căutat să am alături profesori foarte bine pregătiți, pasionați și cu rezultate uimitoare în lucrul cu copiii și împreună să formăm o echipă de profesioniști, tânără și ambițioasă. Dorim în acest fel să oferim Ploieștiului cursuri de calitate, gândite la nivel individual sau restrâns, într-o locație deosebită, pe măsura rezultatelor noastre.

Colaborari ART Academy

Drept o recunoaștere a competenței noastre, cele mai importante instituții de cultură din Prahova, au ales sa colaborăm,  printre care amintim Teatrul “Toma Caragiu” – Ploiesti, Muzeul de Arta “Ion Ionescu Quintus” – Ploiesti, Casa de Cultură a Sindicatelor.

Am asigurat pregatirea muzicală a celor mai importante musical-uri puse in scenă de Teatrul “Toma Caragiu” – Ploiești.

12080069_1031680673519472_8019627409985901773_o 12184206_10207849063494067_66312741515105273_o

 

George Frincu – Artă teatrală

Binecunoscut actor al Teatrului Toma Caragiu – Ploiești, consideră teatrul o cale de promovare a adevaratelor valori. Reușește prin tehnicile abordate să deschidă celor mici universul imaginatiei, atentiei distributive, rostirii corecte a cuvântului, îndrumându-i astfel către art

Personal, consideră teatrul ca fiind indispensabil in viata tinerilor, avand in vedere ca arta este una dintre principalele modalitati prin intermediul careia reusim intotdeauna sa evadam din cotidian, dar mai important, ea ne ajuta sa ne conturam si o personalitate puternica de-a lungul vremii.

 

 

 

Loredana Badica – Balet

155301_178487262180539_5446063_n

Absolventa a Facultatii de Arte si Stiinte , specializarea Artele spectacolului – coregrafie,Bucuresti.  Licentiata a Facultatii de Arte si Stiinte, specializarea Artele spectacolului – coregrafie. Balerina a Teatrului Toma Caragiu – Ploiesti.
A participat la imporante concursuri de dans si workshop-uri.

 

 

 

 

 

 

 

Oana Hanganu – Balet

Balerină a teatrului Toma Caragiu – Ploiești, cu o vastă experientă pedagogică în domeniul dansului modern de mai bine de 10 ani. A participat la cele mai importante concursuri si festivaluri naționale, unde copiii îndrumați de ea in lumea dansului au avut rezultate deosebite, premii si trofee.

 

 

 

 

 

 

 

Marta Râșnoveanu – Pian

Profesor de Pian în cadrul Colegiului de Artă “Carmen Sylva” – Ploiești, absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti și Masterat, pe parcursul anilor a obţinut premii, diplome, a susţinut concerte dar şi recitaluri de pian, atât ca şi solist, dar şi în diverse formaţii, având o experiență pedagogică de peste 10 ani.

 

 

 

 

 

 

 

Oana Bîrlog – Pian

Profesor in cadrul Colegiului de Artă “Carmen Sylva” – Ploiești, absolventă a Universității Transilvania din Brașov – Facultatea de Muzică și Masterat.
Pe langă experiența pedagogică cu elevi de gimnaziu si liceu, a dezvoltat o metodă proprie în lucrul cu copiii mici, făcând foarte plăcută inițierea acestora în tainele pianului.

 

 

 

 

 

 

Cristian Boldorea – Pian

Absolvent al Universității Transilvania din Brașov – Facultatea de Muzică, cu o experiență de peste 10 ani în învățământ, dirijor al Coralei Paul Constantinescu din Ploiești.

 

 

 

 

 

 

 

Ianis Tricu – Chitară

Artist instrumentist al Filarmonicii ,,Paul Constantinescu” din Ploiești și profesor cu o vastă experiență artistică și pedagogică în lucrul cu copiii.

 

 

 

 

 

 

 

Dan Lung – Chitară

În prezent chitarist al trupei Zoom Band, este absolvent al Scolii Populare de Arta, sectia Chitara Clasica.

De-a lungul timpului, a avut numeroase colaborari cu trupe renumite precum: Horia Brenciu, ASIA, Viorel Gavrila Band, Nico Matei, Jorje (Gheorghe Papagheorghe Live Band), si de asemenea numeroase aparitii radio si TV.

 

 

 

 

Cristi Cîmpeanu – Artă fotografică

Fotograf profesionist, atât la nivel comercial cât și artistic, fiind fotograf în cadrul Teatrului Toma Caragiu – Ploiești, deținător al unui studio foto propriu, apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni fotografi din Ploiești, Cristi reușește să transmită cursanților, cunoștințele și secretele sal

 

 

 

 

 

Florin Dinu – Harpă

Absolvent al UNMB Bucuresti – Facultatea de Muzică. Vice-președinte al Asociației Harpiștilor din România. Organizator al 2 editii ale Festivalului de Harpa din România, primul de acest gen din țară, cu o experiență pedagogică de 35 de ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Monica Marin – Arta vorbitului în public

Monica Marin este profesor de Limba și literatura română la Colegiul „Ion Luca Caragiale”, trainer și inițiatoarea proiectului „Magie în vorbire”, organizând periodic workshop-uri, a susținut numeroase prezentări ca speaker, fiind în echipă cu oameni importanți din domeniu.

 

 

 

 

Gabriela Stan – Receptie

 

Gabriela va asteapta de fiecare data cu zambetul pe buze. Cu o fire plina de energie si entuziasm, completeaza perfect echipa ART Academy.

 

 

 

 

 

 

 

 

cropped-sigla-buna.jpg