Vă invit să privim puțin în trecut, la ideea ce a stat la baza întemeierii ART Academy.

Eu sunt Robert Marcaș fondatorul ART Academy, absolvent al studiilor de masterat si universitare în cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, Facultatea de Muzica, Cursuri de Măiestrie – Artă vocală în cadrul  Mozarteum University of Salzburg – Austria și al numeroaselor cursuri de  Bel-Canto alături de marea soprană Mariana Nicolesco, fiind și profesor de Canto clasic în cadrul Colegiului de Artă – Carmen Sylva Ploiești.

Am o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii, timp în care am obținut numeroase premii la cele mai importante concursuri naționale și internaționale de specialitate. Ceea ce ne diferențiază este că în tot acest timp am dezvoltat o metodă de lucru specială pentru copii, prin care ei iși pot insuși mult mai rapid cunoștințele asimilate, intr-un mod plăcut.

Lucrez cu copii care studiază pianul si canto la nivel de performantă dar am ca elevi și copii care de abia invață să cânte din pasiune și pentru cultura lor muzicală. Îmi face o deosebită plăcere să îi am ca elevi și pe unii și pe ceilalti.

Pornind de la pasiunea mea pentru muzică și artă în gerenal, am căutat să am alături profesori foarte bine pregătiți, pasionați și cu rezultate uimitoare în lucrul cu copiii și împreună să formăm o echipă de profesioniști, tânără și ambițioasă. Dorim în acest fel să oferim Ploieștiului cursuri de calitate, gândite la nivel individual sau restrâns, într-o locație deosebită, pe măsura rezultatelor noastre.

Colaborari ART Academy

Drept o recunoaștere a competenței noastre, cele mai importante instituții de cultură din Prahova, au ales sa colaborăm,  printre care amintim Teatrul “Toma Caragiu” – Ploiesti, Muzeul de Arta “Ion Ionescu Quintus” – Ploiesti, Casa de Cultură a Sindicatelor.

Am asigurat pregatirea muzicală a celor mai importante musical-uri puse in scenă de Teatrul “Toma Caragiu” – Ploiești.

12080069_1031680673519472_8019627409985901773_o
12184206_10207849063494067_66312741515105273_o

Irinel Pană – Artă teatrală

Irinel Pană are o experiență în învățământ de peste 6 ani, licențiat în filologie, având lucrarea de licență în teatru cu tema “Tipologile personajelor de teatru”, cu care a obținut nota 10, urmandu-si dezvoltarea personală în cadrul masteratului, cu disertația despre “Teatru absurd”.

Fiind profesor titular cu definitivat, având diplome care îl fac sa fie mândru, ne bucuram sa-l avem în echipă noastră, iar nota de încredere pe care o avem este ca: iubește lumea teatrului și copiii. A jucat în numeroase spectacole de teatru, protagonist în reclame pe TV și online, și colaboratorul de încredere a diferiti influenceri și comedianți de renume din lumea online, jucând alături de ei în numeroase sketch-uri ce se regăsesc pe platformele sociale, realizatorul matinalului de la Radio Prahova și prezentatorul a diverse evenimente cultural-artistice. (BroMania, Ionuț Rusu, Las Fierbinți, reclame).

Svetlana – Balet

Absolventă a Liceului de Coregrafie din Chișinău, solistă și prim balerină a Teatrului Toma Caragiu – Ploiești s-a bucurat de numeroase colaborări cu televiziunile din România.

Mădălina Cernat – Canto 

Mădălina Cernat este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, secția de compoziție – muzică ușoară și, în prezent, masterand al secției de Jazz și culturi muzicale pop în cadrul aceleiași instituții de prestigiu.
Membră a Uniunii Compozitorilor (URMR-ADA) cu peste 20 de piese proprii înscrise, cu o vastă experiență în industria muzicală românească și câștigătoare a multor concursuri naționale și internaționale de interpretare muzicală, Mădălina își propune să șlefuiască talentul iubitorilor de muzică, fie ei mici sau mari și să îi transforme în artiști compleți, cu tehnică vocală, atitudine și mișcare șcenică de excepție.

 

Alis State – Canto

Aliss este absolventă a studiilor muzicale, a obținut premii la concursurile naționale, a activat în ultimii 12 ani în diferite band-uri ca și solist vocal având și piese cu o compoziție proprie. Este mămică la rândul ei, îi place să lucreze cu cei mici și consideră că timpul petrecut alături de ei trebuie să fie unul de calitate. Metoda ei de predare este una bazată pe înțelegere, comunicare, este plăcută și plină de veselie atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, astfel încât orele să fie cât mai productive.

Eduard Dinu – Pian

Eduard Dinu este în prezent dirijor al Corului Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești și al Corului de Cameră Ascendis București.
Cu o vastă experiență muzicală acumulată în peste 10 ani ca dirijor și profesor, Eduard Dinu a fost în trecut dirijorul Corului Regal aflat sub Înaltul Patronaj al A.S.R. Principele Radu al României și a susținut concerte pe cele mai importante scene din țară și din străinătate având în cariera sa peste 300 de concerte susținute în calitate de dirijor.
A studiat pianul timp de 14 ani, a urmat studiile la Colegiul de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești, iar apoi a urmat studiile de licență și masterat în cadrul Universității Naționale de Muzică din București la secția de dirijat.
Experiența dobândită ca profesor de pian a cumulat cu obținerea a multor premii dobândite de elevii cu care acesta a lucrat.
Eduard este un muzician complet cu experiență în acest domeniu și cu numeroase apariții publice televizate care se dedică studiului și aprofundării instrumentului nobil pe care acesta îl predă în cadrul școlii noastre.

Alexandru Comșa – Canto / Pian

Absolvent al Universitații Naționale de Muzică București, a avut ocazia să învățe tainele dirijatului coral de la domnul profesor doctor Ioan Golcea și să studieze cu personalități academice precum Olguța Lupu și Felix Goldberg. Această experiență l-a format ca muzician și educator. În prezent este profesor de pian în cadrul Colegiului de Artă Carmen Sylva – Ploiești.

“Ca profesor de pian, mă simt onorat să pot contribui la dezvoltarea tinerilor talente și să aduc cinste instituției care m-a format ca elev și muzician. Consider că învățarea muzicii este un proces continuu, iar fiecare zi poate aduce noi descoperiri și cunoștințe care să ne îmbogățească atât ca muzicieni, cât și ca ființe umane.”

Irina Samoilă – Pian

Înainte de toate este o tânără mamică a trei copilași minunați, și deține o vastă experientă în predare in domeniul muzical.
✨Profesor la Colegiul de Arte “Carmen Silva” din Ploiești a urmat Conservatorul Național de Muzică din București, după care a desfășurat o activitate de aproximativ 15 ani in afara României. Actualmente este doctorandă în curs în cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Ștefania Istrate – Canto / Pian

Ștefania Istrate este absolventă a studiilor universitare și de masterat în cadrul Universității Naționale de Muzică din București. Are o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul muzical, cu următoarele specializări: pian, flaut si canto – muzica ușoară.
A urmat cursurile de măiestrie Icon Arts – Sibiu, a susținut concerte, recitaluri alături de Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești, la Ateneul Roman, în cadrul Universității Naționale de Muzică – București. A obtinut numeroase premii la concursuri nationale si internationale. Alături de maestrul Tudor Gheorghe și Marius Hristescu, Ștefania a susținut numeroase concerte, la Sala Sindicatelor – Ploiești și Sala Palatului – București.
Îi place să lucreze cu copiii, metoda ei fiind bazata pe comunicare, îmbinând seriozitatea și profesionalismul cu preocupările vârstei fiecărui copil.

Silvia Ioana Malita – Pian

A predat pian la CONSERVATOIRE Royal of Music – Albacete – Spania, Colegiul COMPA Ň IA MARIA – Spania, Keep Hatch School In Wokingham – UK, Studio Claudio Forcada U.K.

Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București si Masterat, profesor de Pian în cadrul Colegiului de Artă “Carmen Sylva” – Ploiești.

Oana Bîrlog – Pian

Profesor in cadrul Colegiului de Artă “Carmen Sylva” – Ploiești, absolventă a Universității Transilvania din Brașov – Facultatea de Muzică și Masterat.

Pe langă experiența pedagogică cu elevi de gimnaziu si liceu, a dezvoltat o metodă proprie în lucrul cu copiii mici, făcând foarte plăcută inițierea acestora în tainele pianului.

Mihai Iancu – Canto

Solist de operă și profesor de canto, tenorul Mihai Cătălin Iancu s-a născut în orașul Ploiești, studiind muzica de la o vârstă fragedă. Participă la o serie de spectacole în cadrul instituțiilor de cultură din orașul natal, respectiv Filarmonica “Paul Constantinescu” și “Casa de Cultură a Sindicatelor”.

Este absolvent al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, sub îndrumarea tenorului Marius Vlad Budoiu. 

În prezent, urmează studiile de master în cadrul Universității Naționale de Muzică din București, sub îndrumarea baritonului Ștefan Ignat.

Mihai Movileanu – Chitara / Pian

Absolvent al studiilor Universitare de licență în Pedagogie Muzicală și de Masterat în Compoziție Muzicala, în cadrul Universității Naționale de Muzică din București, cu experiență în domeniul predării.

Activează ca și chitarist / basist în formații de coveruri  și de compoziții proprii. Este compozitor de muzică clasică, rock, pop și jazz.

Bogdan Cristea  – Vioară

Absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti si Masterat la Staatliche Hochschule fur Musik Trossingen- Germania, cât și numeroase cursuri de Masterclass

Internship/practicant la Mitteldeutsche Kammerphilharmonie Schonebeck și în prezent artist instrumentist la Filarmonica Paul Constantinescu Ploiesti și profesor de vioară la Art Academy

Premii la concursurile naționale și de muzică de cameră.

Pe lânga experiența pedagogică cu elevii, a dezvoltat o metodă de lucru bazată pe rabdare, analiză și gândire critică.

Cristi Cîmpeanu – Artă fotografică

Fotograf profesionist, atât la nivel comercial cât și artistic, fiind fotograf în cadrul Teatrului Toma Caragiu – Ploiești, deținător al unui studio foto propriu, apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni fotografi din Ploiești, Cristi reușește să transmită cursanților, cunoștințele și secretele sal

Monica Marin – Arta vorbitului în public

Monica Marin este profesor de Limba și literatura română la Colegiul „Ion Luca Caragiale”, trainer și inițiatoarea proiectului „Magie în vorbire”, organizând periodic workshop-uri, a susținut numeroase prezentări ca speaker, fiind în echipă cu oameni importanți din domeniu.

Mădălina – Receptie

Mădălina vă asteaptă de fiecare dată cu zambetul pe buze. Cu o fire plină de energie si entuziasm, completează perfect echipa ART Academy.