Vă invit să privim puțin în trecut, la ideea ce a stat la baza întemeierii ART Academy.

Eu sunt Robert Marcaș fondatorul ART Academy, absolvent al studiilor de masterat si universitare în cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, Facultatea de Muzica, Cursuri de Măiestrie – Artă vocală în cadrul  Mozarteum University of Salzburg – Austria și al numeroaselor cursuri de  Bel-Canto alături de marea soprană Mariana Nicolesco, fiind și profesor de Canto clasic în cadrul Colegiului de Artă – Carmen Sylva Ploiești.

Am o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii, timp în care am obținut numeroase premii la cele mai importante concursuri naționale și internaționale de specialitate. Ceea ce ne diferențiază este că în tot acest timp am dezvoltat o metodă de lucru specială pentru copii, prin care ei iși pot insuși mult mai rapid cunoștințele asimilate, intr-un mod plăcut.

Lucrez cu copii care studiază pianul si canto la nivel de performantă dar am ca elevi și copii care de abia invață să cânte din pasiune și pentru cultura lor muzicală. Îmi face o deosebită plăcere să îi am ca elevi și pe unii și pe ceilalti.

Pornind de la pasiunea mea pentru muzică și artă în gerenal, am căutat să am alături profesori foarte bine pregătiți, pasionați și cu rezultate uimitoare în lucrul cu copiii și împreună să formăm o echipă de profesioniști, tânără și ambițioasă. Dorim în acest fel să oferim Ploieștiului cursuri de calitate, gândite la nivel individual sau restrâns, într-o locație deosebită, pe măsura rezultatelor noastre.

Colaborari ART Academy

Drept o recunoaștere a competenței noastre, cele mai importante instituții de cultură din Prahova, au ales sa colaborăm,  printre care amintim Teatrul “Toma Caragiu” – Ploiesti, Muzeul de Arta “Ion Ionescu Quintus” – Ploiesti, Casa de Cultură a Sindicatelor.

Am asigurat pregatirea muzicală a celor mai importante musical-uri puse in scenă de Teatrul “Toma Caragiu” – Ploiești.

12080069_1031680673519472_8019627409985901773_o 12184206_10207849063494067_66312741515105273_o

George Frincu – Artă teatrală

Binecunoscut actor al Teatrului Toma Caragiu – Ploiești, consideră teatrul o cale de promovare a adevaratelor valori. Reușește prin tehnicile abordate să deschidă celor mici universul imaginatiei, atentiei distributive, rostirii corecte a cuvântului, îndrumându-i astfel către art

 Personal, consideră teatrul ca fiind indispensabil in viata tinerilor, avand in vedere ca arta este una dintre principalele modalitati prin intermediul careia reusim intotdeauna sa evadam din cotidian, dar mai important, ea ne ajuta sa ne conturam si o personalitate puternica de-a lungul vremii.

Loredana Badica – Balet

Absolventa a Facultatii de Arte si Stiinte , specializarea Artele spectacolului – coregrafie,Bucuresti.  Licentiata a Facultatii de Arte si Stiinte, specializarea Artele spectacolului – coregrafie. Balerina a Teatrului Toma Caragiu – Ploiesti. A participat la imporante concursuri de dans si workshop-uri.

Oana Hanganu – Balet

Balerină a teatrului Toma Caragiu – Ploiești, cu o vastă experientă pedagogică în domeniul dansului modern de mai bine de 10 ani. A participat la cele mai importante concursuri si festivaluri naționale, unde copiii îndrumați de ea in lumea dansului au avut rezultate deosebite, premii si trofee.

Andrada Popa – Canto / Pian

Absolventă a studiilor de Masterat din cadrul Universității Naționale de Muzică București, cu expriență în domeniul predării, își adoră meseria și adoră copiii.

Ca solistă sau făcând parte din grupuri de backing vocals are numeroase colaborari / aparitii tv cu trupe din tara:    Delia / Andra / Demis Roussos & Band / Mircea Vintila & Brambura / Mircea Romcescu.

Luciana Dumitru – Canto

Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, licențiată în Pedagogie Muzicală si Masterat în Jazz cu Prof. Univ. Dr. Mircea Tiberian, are o experientă pedagogică de peste 5 ani în lucrul cu copiii si nu numai, dar si o pasiune imensa de lucra cu aceștia.

De asemenea a activat ca solist vocal în diverse formații de cover-uri si a fost jurat in cadrul show-ului televizat “Cantă acum cu mine” PRO TV.

Silvia Ioana Malita – Pian

A predat pian la CONSERVATOIRE Royal of Music – Albacete – Spania, Colegiul COMPA Ň IA MARIA – Spania, Keep Hatch School In Wokingham – UK, Studio Claudio Forcada U.K.

Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București si Masterat, profesor de Pian în cadrul Colegiului de Artă “Carmen Sylva” – Ploiești.

Oana Bîrlog – Pian

Profesor in cadrul Colegiului de Artă “Carmen Sylva” – Ploiești, absolventă a Universității Transilvania din Brașov – Facultatea de Muzică și Masterat.

Pe langă experiența pedagogică cu elevi de gimnaziu si liceu, a dezvoltat o metodă proprie în lucrul cu copiii mici, făcând foarte plăcută inițierea acestora în tainele pianului.

Madalina Panaitescu – Pian

Absolventa a studiilor muzicale a obtinut premii la concursurile nationale Paul Constantinescu, Martian Negrea, George Georgescu, in prezent facand parte din corala Paul Constantinescu a Filarmonicii Ploiesti.

Madalina este o persoana creativa si dispusa sa incerce noi tehnici, materiale si idei. De-alungul timpului a dezvoltat o metoda proprie de a-i invata pe cei mici tainele pianului, avand grija ca sedinta de pian sa fie distractiva si placuta.

De asemenea, prin dedicatie si efort sustinut alaturi de elevii pe care i-a pregatit, a obtinut rezultate remarcabile la concursurile nationale la care acestia au participat, printre acestea numarandu-se si mai multe premii de excelenta.

Adrian Radulescu  – Chitară / Canto

Absolvent al studiilor universitare și de masterat în cadrul Universității Naționale de Muzică din București, cu experiență în domeniul predării, colaborator al Operei Comice pentru Copii din București, adoră lucrul cu copiii, este o persoana plina de entuziasm si reuseste sa le atraga atentia celor mici facand orele interactive.

In prezent colaboreaza cu Opera Comica pentru Copii din București si cu Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti.

Cristi Cîmpeanu – Artă fotografică

Fotograf profesionist, atât la nivel comercial cât și artistic, fiind fotograf în cadrul Teatrului Toma Caragiu – Ploiești, deținător al unui studio foto propriu, apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni fotografi din Ploiești, Cristi reușește să transmită cursanților, cunoștințele și secretele sal

Monica Marin – Arta vorbitului în public

Monica Marin este profesor de Limba și literatura română la Colegiul „Ion Luca Caragiale”, trainer și inițiatoarea proiectului „Magie în vorbire”, organizând periodic workshop-uri, a susținut numeroase prezentări ca speaker, fiind în echipă cu oameni importanți din domeniu.

Ana Oancea – Receptie

Ana va asteapta de fiecare data cu zambetul pe buze. Cu o fire plina de energie si entuziasm, completeaza perfect echipa ART Academy.