September 7, 2023

Echipa Arte Plastice

Adriana Brăileanu – Arhitectură / Pictură / Desen / Sculptură / Modelaj

Adriana Brăileanu, artist plastic, licențiată în Arte Decorative a Universității de Artă București, doctorat în Estetică și Teoria Artei în cadrul Universității București, Facultatea de Filosofie, profesor la catedra de Arte Vizuale în Colegiul de Artă “Carmen Sylva” din Ploiești cu o experiență pedagogică de 20 de ani.

Adriana este o persoană creativă care vine tot timpul cu tehnici, materiale si idei noi. Reușește să facă foarte atractive și plăcute cursurile.

Andra Ion – Arhitectură

Absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, specializarea Arhitectură și a Facultății de Istorie, Universitatea din București , specializarea Istoria Artei. Este arhitect și profesor la Colegiul de artă “Carmen Sylva” din Ploiești. 

Raluca Pârlițeanu – Arte plastice

A absolvit studiile de licență și master la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, specializarea Ceramică-Sticlă-Metal. În perioada 2020-2021 a studiat, prin Bursă Erasmus, la Academia de Arte Frumoase din Wroclaw, Polonia. În prezent, participă la expoziții atât în România, cât și în străinătate.

Ana Ignat – Arte plastice

Ana Ignat este artist plastic, licențiată în Arte Decorative și Design, cu specializarea în ceramică, absolventă a Universității Naționale de Artă București. Are o activitate de 15 ani în cursuri creative cu copiii. Cursurile sale sunt adaptate mai multor categorii de vârstă și abordează secții precum pictură, grafică, ceramică, textile cu tehnicile specifice și combinații între ele. Scopul cursurilor este dincolo de dezvoltarea abilităților practice și tehnice, este dedicat dezvoltării simțului estetic și al creativității.