Au inceput inscrierile pentru ARTA FOTOGRAFICA

START! Au inceput inscrierile pentru cursul de Arta fotografica. Suntem deja la cea a 4-a serie. Cursul inovator marca ART Academy, a starnit pasiunea multor copii si adolescenti

DESPRE CURS:
Cursul de Arta Fotografica se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani, dornici de activitati inedite. In cadrul cursurilor se vor familiariza cu aparatul foto si diferite obiective, vor studia lumina si importanta acesteia, incadrarea si compozitia in fotografia de studio si cea de peisaj. Fiecare notiune teoretica va fi explicata si exersata, astfel incat cursantii vor intelege principiile de baza ale fotografiei.
Sala de curs reproduce mediul unui studio foto, iar cursantii vor putea lucra cu echipamente profesionale, dar vor invata totodata cum sa realizeze o fotografie reusita utilizand un aparat foto DSLR, compact sau chiar telefonul. In urma modulului de Arta Fotografica, copiii isi vor dezvolta creativitatea, imaginatia si atentia la detalii, iar fotografia va deveni pentru ei un nou mijloc de comunicare sau poate o cariera profesionala.

Cat dureaza si cat costa?
Durata modului este de 2 luni (8 sedinte), de cate 90 de minute, iar la final copiii vor primi diplome de participare. Costa 300 de lei care se achita cate 150 de lei la inceputul fiecarei luni.

Totodata, cursantii vor sustine un test teoretic, in urma caruia castigatorul va avea ocazia sa participe la o sedinta foto profesionala in calitate de asistent fotograf.

Relatii suplimentare la telefon: 0720.511.522!

 

 

Cateva imagini surprinse in timpul cursurilor din seriile trecute:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *